EntreeQueens House 1Queens House 2Queens House 3Queens House 4Queens House 5Lucht

Queens House

Queens House, bebouwd in 1993, maakt deel uit van een gecombineerd woon- en kantoor complex. De woonappartementen waren bestemd voor verhuur in het hogere segment en werden met name verhuurd aan de stafmedewerkers van internationale bedrijven en instellingen, waaronder ambassades. Een doelgroep met hoge eisen.

Queens House bevindt zich in het statige Bezuidenhout. De locatie is uitzonderlijk evenals de ligging met uitzicht op het Haagsche Bos. Queens House heeft twee zonnige kanten. In de ochtend schijnt de zon op de voorgevel , in de middag op de achtergevel. Het is bovendien makkelijk bereikbaar. Het ligt op loopafstand van het Centraal Station en met de auto bent u gegarandeerd binnen enkele minuten op de A12 en A4.

Een aantal van de appartementen in het volledig gemoderniseerde Queens House is onlangs vrijgekomen en qua indeling en afwerkingsniveau rigoureus en zonder compromis aangepast aan de eisen van deze tijd. De appartementen worden nu op de koopmarkt aangeboden. Het is een unieke kans om een appartement op deze locatie en van deze kwaliteit te bemachtigen.

De appartementen bevinden zich op diverse etages binnen het acht verdiepingen hoge gebouw en zijn bereikbaar via separate entrees met lift. In totaal omvat dit luxe wooncomplex 46 appartementen in vijf verschillende uitvoeringen waarvan acht grote penthouses met twee woonlagen. De appartementen variƫren in grootte van 103 m2 tot 187 m2. Onder het complex bevinden zich ruime bergingen en een gemeenschappelijke parkeergarage. Voor ieder appartement is er een parkeerplaats, waarvan een deel in parkeerliften is ondergebracht. De parkeerplaatsen worden apart verkocht.

Hoewel Queens House op een rustige plek gelegen is, is er gezorgd voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Er zijn twee gesloten entrees met lift naar de verdiepingen en ieder appartement is voorzien van een video intercom.